Cadeaubon zakelijk

Geef dit jaar een beleving die blijft

Zet de VIP in het zonnetje! Het perfecte geschenk voor uw teamleden of zakenpartners.

Verras ze dit jaar met een exclusieve privé-vaartocht.

Verras 9 relaties of collega's en krijg de 10e vaartocht gratis

In een luxe verpakking met couponcode voor de ontvanger

Ontvangst met de naam van de VIP op de boot, zelf gekozen lied & rode loper

Een blijk van waardering voor de VIP

origineel eindejaarsgeschenk

Dit keer geen standaard cadeau

Ideaal als teambonus of prestatiebeloning. Al onze pakketten worden in een speciale VIP cadeauverpakking geleverd, zodat u uw team of relaties meteen kunt verrassen met een luxe geschenk.

zonder borg varen

Geen borg vereist

Bij VIP-BOOT maken we het u gemakkelijk. Uw bedrijf kan betalen op factuur en er is geen borg vereist. Dit betekent geen zorgen vooraf, alles is direct geregeld. De bundels zijn 2 ruim jaar geldig en als het niet lukt binnen het vaarseizoen, doen wij hier niet moeilijk over.

origineel cadeau zonder rompslomp

Inclusief verzekering, brandstof en zwemvesten

Elke vaartocht is volledig verzorgd. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten voor verzekering, brandstof – alles zit standaard in het pakket inbegrepen. Vooraf ontvangt men een vaarkaart en persoonlijke instructie.

persoonlijk ontvangst

Flexibel inzetbaar

De vaarbonnen kunnen eenvoudig aan teams worden uitgereikt en naar wens worden verspreid. Dit geeft u de flexibiliteit om elke vaartocht te personaliseren en in te zetten op het moment dat het u uitkomt.

speciale

Snel en simpel meer info?

Geen ingewikkelde formulieren, alleen de essentiële informatie die wij nodig hebben om u te kunnen ontzorgen. U ontvangt binnen 1 dag een vrijblijvende offerte.

een blijk van Waardering

Geef uw team of relaties het VIP-gevoel

Heeft iemand een goede performance of wilt u iemand extra belonen?

Met de VIP-BOOT cadeaubon geeft u uw zakelijke relaties of teamleden niet zomaar een uitje – u geeft hen een exclusieve, gepersonaliseerde ervaring op het water. Van het moment dat ze aan boord stappen via een rode loper, tot het genieten van een vaartocht vol luxe, alles is afgestemd om hen een écht VIP-gevoel te geven.

Elke vaartocht is meer dan een simpele vaartocht. Het is een beleving die de ontvangers het gevoel geeft dat ze iets speciaals meemaken, compleet gepersonaliseerd naar hun eigen wensen. U laat hiermee zien dat u hun waarde erkent en hen wilt verwennen met een unieke en memorabele ervaring.

Wat anderen zeggen

We wilden onze collega's een unieke beloning geven, iets wat ze echt zouden waarderen en waar ze naar zouden uitkijken. Iedereen was verrast door de vaartocht en persoonlijke touch. De reacties waren positief – mensen keken er echt naar uit om het te doen. Absoluut een aanrader voor elk bedrijf dat iets speciaals wil bieden!

Taxibedrijf Zoov

Onze relaties waren erg enthousiast over de VIP boot vaartocht. We kregen achteraf zoveel positieve reacties dat we dit zeker tijdens een ander afscheid of een jubileum weer gaan doen. Het was de ideale manier om relaties te versterken op een manier die blijft hangen. Vooral het welkomstlied viel goed in de smaak.

Gemeente Bronkhorst

mooi weer garantie premium flexibiliteit

Wat als het weer niet mee zit...?

U krijgt altijd bij ons mooi-weer garantie: u kunt uw vaartocht 3 dagen van tevoren kosteloos verplaatsen bij slecht weer.

In het premium pakket is dit 24 uur van tevoren.

Tevens kunnen de boten ook overkapt worden. Met de speciale comfort service kunnen zelfs de boten geheel wind - en regendicht worden gemaakt tegen een meerprijs van 25,-.

De ontvanger kan ook extra flexibiliteit bijboeken zoals een annuleringsverzekering (15,-).

FAQ over de cadeaubonnen voor zakelijke relatie